divendres, 1 de gener del 2010

"Màgica llum" de Daniel Ferrer i Esteban






    

Escrit fet per Carolina Reugradev, vos pot interessar! 



Benvolguts amics meus i de la poesia:

Com tots sabem, estem en temps de crisi econòmica. Potser
aquesta crisi económica ens portarà a renovar els valors i recuperar l’essència de l’art i de la cultura. Ja sabeu que els poetes ho tenen molt difícil per poder-se guanyar la vida t
ot dedicant-se al seu art, allò que els motiva i els realitza.

Permeteu-me que us recomani que compreu un llibre d’una
persona molt especial per a mi, en Daniel Ferrer i Esteban, que com molts de vosaltres sabeu és escriptor de poesia contemporània i precisament ahir va publicar el seu cinquè poemari. En Daniel és un de tants, malauradament, que forma part de la taxa de desocupació… del fantasma que sempre amenaça el sistema capitalista: l’atur. Com sabeu, la Constitució Espanyola diu que tenim el dret i el deure al treball… un article que no es pot complir perquè en aquest sistema capitalista la plena ocupació és una utopia, matemàticament
impossible.

I em direu? A què ve tot aquest rotllo que la Carolina ens ha
estat fotent? Doncs bé, els éssers humans, TOTS, hem de sobreviure i en Daniel ens dóna l’oportunitat que l’ajudem a sobreviure tot compensant-nos infinitament amb la seva poesia onírica, on els sentiments neixen de la pell, amb el seu nou llibre “Màgica Llum” que podeu adquirir a través d’internet a
http://www.bubok.es/libro/detalles/20867/MAGICA-LLUM o bé assistint el pròxim dia 10 de febrer a la presentació del llibre, que gràcies a en Juli Nebot ha estat possible, a la Sala Vivaldi de Barcelona, al carrer Llançà número 5 (Entre la gran Via de les Corts Catalanes i la plaça Joan Miró, darrera de "Las Arenas" i la Plaça Espanya) a les 6 del vespre.

http://magicallum.com en podeu llegir uns quants poemes d'aquest llibre nounat, així com els pròlegs d'en Cesk Freixas i l'Alfons Olmo Boronat, cantant del grup alcoià VerdCel. El poemari compta amb el poema "Llum blanca" del poeta català Jordi Guardans, que tanca el llibre posterior a les barreges. A més, trobareu 3 poemes meus inèdits que he escrit especialment per a en Daniel.

Us animo a que el compreu per vosaltres i que li digueu als reis que és un bon regal per a dur a les cases catalanes.

Una abraçada turquesa irreductible,
Carolina Ibac i Verdaguer



7 comentaris:

Joan Lladonet ha dit...

Que el 2010 tregui de l'atur en Daniel i que Màgica llum tengui molt d'èxit.

Antònia ha dit...

I tant! Aquest any serà el primer llibre de poemes que em compraré, l'economia no està per fer dois, però precisament aquesta és una bona inversió!

Carolina Ibac ha dit...

Ostres, Antònia, et felicito per comprar un llibre que et transportarà de paraula a paraula als camins inhòspits dels somnis. En Daniel es posarà molt content.

Aquí tens una amiga per sempre.
Una abraçada ben forta!

Per cert, no sé si et vaig dir que jo també treballo en un institut, casualitats? ;)

Carolina Ibac

Antònia ha dit...

Ho sé ben cert...T'he de dir que la poesia sempre m'havia atret, però actualment, gràcies al "Tendresa" del facebook, vaig entrar en contacte amb vosaltres i, a través de les vostres pàgines, he agafat un gustet per la poesia que no havia tengut mai. A més, poder conèixer l'autor dels poemes que llegesc, és un luxe perquè et poc contestar dubtes que se't pugui plantejar. El primer poema teu que vaig llegir va ser el de Nadal, l'hem emprat a l'insti per fer dramatitzacions, i ja em vaig enganxar. Aquí també tens una amiga, seguirem parlant i ja et contaré què tal el llibre. Primer m'haurà d'arribar.

Antònia ha dit...

Vull dir que primer m'haurà d'arribar a casa via correu!

Carolina Ibac ha dit...

Antònia, m'has donat una alegria pel fet que hagis trobat el meu poema de nadal digne per compartir-lo amb els teus alumnes. Ufff... encara no m'ho crec. I parlant de coses que no em crec, et confessaré un secret que fins al març no faré del tot oficial. He publicat el meu primer llibre amb 39 poemes el mateix dia que en Daniel a Bubok (ja veus, bessonada jajajaja). Et passo el link per a que li puguis donar una ullada: http://www.bubok.com/libros/20874/SOMNI-TURQUESA.

Cuida't molt,
Carolina

Antònia ha dit...

Idò ja t'ho pots creure perquè al meu institut no vaig ser l'única que va emprar el teu poema per treballar amb els nins. Un dia me'l vaig trobar damunt la taula del departament, resulta que una professora l'estava fent servir també, em va dir: -L'he trobat cercant per internet, està bé, eh?-Idò ja ho saps!!I...enhorabona pel teu llibre, quin orgull ha de ser, clar que hi pegaré una ullada i l'arribaré a tenir. Besades i que passis un bon dia!