dijous, 31 de desembre del 2009

FELIÇ ANY NOU I AGRAIMENTS...

         Vos volia desitjar feliç any nou a tots aquells i aquelles que perdeu un minutet en entrar al meu blog! Que vos ho passeu molt bé aquesta nit i esteu acompanyats dels sers més estimats. Ja que hi som, volia dir: -Esper que prohibeixin el tabac en tots els llocs públics!!! Ja que alguns fumadors no tenen respecte pels que no ho som, ni per als infants, que fumin sense empaltar els altres! És un tema que em preocupa molt ja que, moltes de vegades, no podem entrar a algun lloc perquè és ple de fum, pel nin.

      FELIÇ ANY NOU I GRÀCIES A TOTS I A TOTES LES PERSONES QUE ENTRAU AL MEU BLOG, TAMBÉ ALS QUE FEIS COMENTARIS, I ALS QUE VOS HEU FET SEGUIDORS, EM FA MOLTA D'IL·LUSIÓ!!! SALUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!


                                              


                              
        

16 comentaris:

Joan Lladonet ha dit...

Gràcies, igualment, que els teus desigs et tornin multiplicats a tu i a la teva família. I això dels fumadors que només volen empeltar els altres amb el verí, és molt greu. I més si heu de sortir de qualque establiment, per mor de n'Oriol. Ja veurem on es colgarà en Gelat!

eternity ha dit...

Feliç any per a tots vosaltres i que el desig més gran que us don jo, és molta salut, sense salut no tenim res. I per contribuir a la salut, parlar del tabac, i de la seva prohibició, és ben acertada. I dic jo, a punt de prohibir-la per tots els baretos, restaurants, i pubs, que ara han allargat el termini fins al febrer per por a prerdre doblerets, com és que ara ja torna a ser legal comprar tabac als quiosc i papereries, quant s'havia llevat ja farà dos anys? ara que l'han de prohibir no volen perdre dinerets, i es podran vendre per a tot arreu, això ho trobau coherent?.-

Marta ha dit...

Molts d'anys, preciosa! Esper que aquest any que acaba de començar sigui ple de felicitat i d'alegria. T'estim, petita! Una besada!!

Pere ha dit...

Per molts d'anys. I que la sort vos acompanyi aquest any que ve.

Antònia ha dit...

Moltes gràcies Marteta! Ja ho saps, jo també t'estim molt!!Ja m'agrada que hagis fet un comentari per aquí, t'esperava feia un parell de dies, besadetessssssssss

Antònia ha dit...

Moltes gràcies germanet, igualment per a vosaltres! Vos vàrem enyorar, sobretot n'Oriol. Avui ha vist una foto vostra i, després d'haver-la mirat una bona estona, ha fet un somriure i vos ha assenyalat amb el dit...

eternity ha dit...

I a mi quee?

Antònia ha dit...

Germanetaaa, pobreta, se m'ha oblidat, ehehheheehhehehehee, terrorífic, no? ehhehehe.Moltes gràcies guapa, el teu blog, per on para? ehehehhehehehehe

eternity ha dit...

El meu blog es mort hajahajdja

Carme ha dit...

Bon any....
M´ha emocionat que n´Oriol ens assenyali a una foto i que això li provoqui un somriure, hi ha res més tendre?? Petitóooooo t´enyorem. Petonets i felicitats pel blog

Antònia ha dit...

Xisqueta, meam si li dónes vida...ehhehehe

Antònia ha dit...

Carmeta, m'alegra veure't per aquests barris, deus estar ben agobiada amb tots els missatges que rebs del meu blog, ehehehhehee, si et molesta m'ho dius! I sí, n'Oriolet vos ha reconegut, ho he notat, i tant...Torna a estar ben constipat, llei de vida...En Biel bé, segur, ehehehe. Besadessssssssssssss

Carolina Ibac ha dit...

Bona tarda, estimats veïns del poblat Gal!

El cap d’any passat, de lluna plena, ben plena, sota l’estrella vermella, ens ha dut un any d’auguris sense reducció, ben purs d’essència de la terra lliure, ferma. Som i serem el què hem sigut sempre.

Siguem irreductibles eterns… no ens deixem vèncer per l’imperialisme, vingui d’allà on vingui, sigui el què sigui. No necessitem ser emmudits per costums forànies, tenint la riquesa catalana. Tot i així, no excloem la saviesa que és arreu, sense fronteres.

Una abraçada druídica,
La Falbalà Pensàtix
(alter ego de la Carolina Ibac)

Antònia ha dit...

Una passada, clar que m'ha agradat i molt! Segur que a mon pare també li agradarà! Estic amb tu, i ho dic, els vostres comentaris dónen qualitat al meu humil blog!

Unknown ha dit...

Moltes felicitats en el 2010! Aquest serà un any en el qual hem de concretar molts aspectes de la vida: sentiments, pensaments, accions... Hem de saber el que volem i dur-ho a terme; això sí, dia 31 de desembre de 2010 no hem de tenir pes de consciència per aquelles coses que al final no haguem pogut realitzar (parl d'aquells pròpòsits tan difícils de complir).
A tu, Antònia,ja t'ho he dit ,però t'ho vull repetir: enguany ha de ser un any amb molta felicitat per a tu i la teva família. És el que mereixes.
I sí, sense fum!!!!

Antònia ha dit...

Cati, moltes gràcies! Evidentment, se nota que ets la meva millor amiga, ehhehe, per això em feia ganes que parlassis al meu blog, perquè em deixassis bé, ehehhehe. Tu també et mereixes el millor, aquest any serà l'any definitiu de la teva independència...Em deus un soparillo a ca teva, eh?¿?¿?¿?¿ Vull veure com cuines!