dimarts, 16 de febrer del 2010

Què és per a tu la poesia?

   He trobat aquest poema a un blog de poesia, trob que pot ser interessant que el llegiu. El jove poeta explica molt bé el que pot significar la poesia per a les persones. La poesia pot ajudar molt a créixer, perquè toca una part tan important de nosaltres com és la dels sentiments. I ara, em toca demanar-te, què és per a tu la poesia? 

                  



Poemes
(Zoe Gascó)

Són el més forts sentiments
els que mouen la tinta,
bé siga per amor, pàtria o fe,
sens importar qui ho sent.

Per a mi són somnis de paper,
la cura de molts problemes
i un immortal refugi
per qui no tem conèixer-se.

4 comentaris:

Davis ha dit...

Interesante la preguntita y cuàl es ese blog que buscando mas poemas para meternos ee jeje, bueno el poemita esta genial y es muy bonito la de cosas que se pueden descubrir en los blogs. Para mi la poesia es la expression de tus sentimientos o ideas o simplemente hacer algo gracioso como los cadaveres exquisitos. Bueno hasta mañana y ame diras que te parecio el coment

Joan Lladonet ha dit...

Sempre que s'interroga sobre la poesia em ve al cap una definició que no sé qui la va dir: poesia ets tu. Aquesta crec que és una gran definició. Tu i tot el que ens envolta es pot convertir en poesia, ja que a través de poemes es pot descriure el món i es poden expressar tots els sentiments que el gènere humà és capaç d'expressar.

Antònia ha dit...

David, molt bé està el comentari! I sí, una de les missions principals de la poesia és expressar els sentiments, un intent de comunicació diferent..Ànims, t'estàs tornant un "comentarista" de primera!

Antònia ha dit...

Papito, m'agrada molt aquesta definició teva: Poesia ets tu...A partir d'ara la tendré en compte!