dilluns, 15 de març del 2010

Escriu la teva frase emblemàtica i enriqueix el meu blog!!!


    Aquesta entrada deriva de l'escrit sobre les frases emblemàtiques del Petit príncep. En un dels comentaris que m'ha fet mon pare m'ha donat la idea que cadascú participàs amb una frases emblemàtica pròpia o rellevant a la seva vida i m'ha agradat, per tant, deman la vostra participació, a veure si entrau a "comentari" i l'escriviu, després faré una entrada nova amb totes les frases que hagin sorgit. Moltes gràcies.

  Aquí vos deix la meva i la de mon pare i d'altres molt curioses:

        -Per molt malament que vagi, sempre hi ha un bri d'esperança.

                                               -No facis als altres el que no t'agrada que et facin a tu.


                                  








19 comentaris:

Antoni Martiáñez ha dit...

Vet aquí la meva frase, Antònia: "Amant de saviesa s'agrada de tota cosa nova apresa".

Antònia ha dit...

Moltes gràcies Toni, ja t'ho he dit al face però també t'ho vull dir per aquí! A més, m'agrada molt la frase que has triat i es veu que te l'apliques perquè ets una persona molt curiosa a qui li agrada molt aprendre!

Agnès ha dit...

Qui et vol mal et farà riure i qui et vol bé et farà plorar

Antònia ha dit...

Gràcies Agnès, la teva frase m'ha fet pensar una bona estona! Besadetes!

miryam ha dit...

Hola Antònia! aquí te deix la meva frase:· Bé, he de suportar dues o tres erugues si vull conèixer les papallones. Aquesta frase es pot esperimentar dia a dia. Besooss (muack)

Joan Lladonet ha dit...

La meva primera intenció era que fos original i inventada per cada persona, però em sembla bé com es fa. Encara que original aniria molt millor, maldament a la terra avui quedin poques coses originals, però alguna en queda.

Mauricio ha dit...

Bueno ahy va mi frase: Me deje los deberes en mi casa =) jejejejeje...

Antònia ha dit...

Molt bé Míriam, veig que la frase et va agradar molt, i si te l'apliques et farà entendre que, després d'un esforç, sempre hi ha una recompensa. Gràcies pel teu comentari!

Antònia ha dit...

Mon pare, clar que inventada seria millor, més creativa sobretot, però ho vaig entendre malament! Ja està bé que cadascú escrigui la frase amb la qual se senti més identificat. Ara que, miran el pillastre d'en Mauricio, ha estat ben original!eheheh

Antònia ha dit...

Mauricio, mon pare volia que fossin frases originals i inventades i mira, tu amb la brometa ho has estat! HEHEEHE

Unknown ha dit...

"Feis el que és fàcil per a vosaltres i no cerqueu inútilment la dificultat", aquesta frase la vaig trobar al llibre que estic llegint, Lleó l'africà, i me va agradar perquè crec que diu una gran veritat. No ens hem de complicar a la vida.

Jaume Sastre ha dit...

"Un no es fa vell dia a dia, un es fa vell quant es mort".

Antònia aquesta frae no se si me l'has sentida dir mai però l'he dita moltes de vegades, inclus a professors de l'institut.

Una abraçada per a una persona molt encantadora Muasckkk

Antònia ha dit...

Cati, quina gràcia, aquesta frase pareix que està feta per a nosaltres que sempre ens complicam la vida o ens la volem complicar... ehhehehe. M'ha agradat!!! Besadetes guapa!

Antònia ha dit...

Jaume, la teva frase també m'ha agradat molt, l'esperit és el que importa i no l'edat, per tant... Bona aportació i gràcies!!!

Joan Lladonet ha dit...

Quan camín per Palma, que vaig a part o banda se m'ocorren frases originals, després quan estic davant l'ordinador, no m'enrecord, però intentaré pensar-ne una més:

Cada obstacle que superes, és una passa més que creixes.

Antònia ha dit...

.
Mon paret, molt bona! Ara n'escriuré una de meva: Allunya't de l'orgull i del rencor i viuràs molt millor.

I una altra: Quan t'enfadis amb algú fes l'esforçde posar-te en el seu lloc i veuràs que la ràbia disminueix perquè arriba la comprensió...

Pere ha dit...

He de dir que si n'he de posar una d'original, que la pensaré, per ventura no escriuria cap frase, així que en va una que m'està ajudant, sobretot en l'àrea laboral, del calendari de l'STEI dedicat a la dona, i de Teresa de Jesús:
'Si tens una bona idea, fes-la. És més fàcil demanar perdó que demanar permís'

Carme ha dit...

el passat es historia, el futur es un misteri, el present es un regal, per això se'n diu present

Sindi Viz ha dit...

Sindi Viz

La voluptuositat dels seus llavis convidaven a besar-los, la mirada profumda i cristal.lina traspassava el cos i s'ensdinsava en els recovecos del teu cervell mostrant-li els teus pensaments més amagats i reprimtits. Su cara era l'última imatge que veuries abans de morir.